BLI MEDLEM


Bli med i venneforeningen Prinsesse Kristina av Tunsberg som ble initiert i mai 2010.

Vær med på å skrive et nytt kapittel i historien om Prinsesse Kristina og samtidig bygge en milepæl i spansk-norsk kultursamarbeid for fremtiden.

Covarrubias er Tønsbergs vennskapsby i Spania

Covarrubias ligger ved bredden av elven Arlanza, ca. 50 km fra provinshovedstaden Burgos, mellom Santo Domingo de Silos og Lerma.
Covarrubias, hvor Prinsesse Kristinas sarkofag står, mottok av dronning Sofia av Spania i 1979 førsteprisen som Spanias best bevarte landsby. Covarrubias har ca. 650 innbyggere.

Covarrubias ligger sør for pilegrimsleden til Santiago de Compostela.

Hver høst arrangeres det Notas de Noruega med konserter i den gotiske stiftskirken. Arve Tellefsen og Herborg Kråkevik, Ole Edvard Antonsen, Sølvguttene og Marinemusikken, Silje Nergaard og Alexander Rybak er noen som i de senere år har besøkt Covarrubias.


Ja takk, jeg/vi vil gjerne være med i Prinsesse Kristina av Tunsberg

Fornavn
Etternavn
Epost
Adresse
Sted
Postnr.
Telefon


Kommentarfelt

 

Kontigent for 2016 som i år er kr 300,- for enkeltmedlem og for to personer i samme familie er kontingenten kr 250,- pr person. Kontigenten skal overføres til foreningens konto 2470.27.37512 ved regnskapsfører Bjarne Stabæk.

For bedriftsmedlemskap overføres kr. 300,- til samme konto.

NB! Av hensyn til økonomi og miljø sender vi ikke ut kontingentgiro.

Årlig forfall er på Prinsesse Kristinas forlovelsesdag 6. februar.

Som medlem vil du - pr. e-mail - fortløpende bli informert om begivenhetene i vennskapsbyene, om foredrag, reisemuligheter, kulturaktiviteter o.l.

Kontakt oss gjerne:

Styreleder: Sidsel Bjørge-Olsen  tlf. 971 52 907
Revisor: Bjarne Stabæk.